smart and safe cam

        Iată ce spune Jamie Siminoff fondatorul companiei Smart Home and Home Security Ring Inc., care a fost cumparata de Amazon in Februarie 2018, despre produsului Ring Always Home Cam: “O nouă abordare inovatoare pentru a fi mereu acasă. Rezultatul provocării constante a echipelor noastre de a depăși limitele inovației atunci când vine vorba de livrarea de noi produse și servicii clienților noștri. Asta ar putea însemna o nouă categorie de dispozitive, o nouă generație a unui produs pe care l-am creat deja sau adaptat la experiența utilizatorului. Dar un lucru este constant – vrem să oferim soluții reale la problemele reale cu care se confruntă clienții noștri. Vă prezentăm Ring Always Home Cam; Iată o problema sesizata frecvent de clienți este „Am câteva camere interioare de la Ring, dar uneori plecam din casă și nu îmi aminteam dacă aș fi lăsat o fereastră deschisă și aș fi dorit să am acolo o cameră”. În loc să încurajăm pur și simplu clienții să cumpere mai multe camere și să le configureze în mai multe locații din jurul casei, cum am putea rezolva această problemă cu o singură soluție? Am vrut să creăm o cameră care să le ofere utilizatorilor flexibilitatea de a viziona orice zona pe care doresc sa o urmărească în casă, respectând în același timp principiile noastre fundamentale de confidențialitate și securitate. Ring Always Home Cam reprezintă un nou mod de a avea grijă de casă și de a oferi mai multe zone acoperite cu un singur dispozitiv. Această cameră de securitate interioară autonomă zboară pe traseele alese, personalizate, astfel încât să vă puteți verifica cu ușurință casa pentru liniștea dumneavoastră. Cum ar fi dacă cineva a lăsat o fereastră deschisă sau a uitat să oprească aragazul, sau mașina de calcat in priza, sau televizorul pornit? Ring Always Home Cam, de asemenea, se integrează cu ușurință cu Ring Alarm – sistemul nostru de securitate la domiciliu – trasând o nouă cale înainte nu doar pentru modul în care oamenii folosesc camerele de securitate, ci și pentru beneficiile unui sistem de alarmă la domiciliu. Când alarma de apel este declanșată în modul deplasare, camera Always Home va parcurge automat o cale stabilită pentru a vedea ce se întâmplă. Puteți transmite cu ușurință videoclipuri în timp ce camera este în zbor prin intermediul aplicației Ring, asigurându-vă că știți de tot ce se întâmplă acasă. Dar aducerea la viață a acestui dispozitiv nu a fost un lucru usor. Știam că trebuie să inventăm un tip complet nou de dispozitiv care să poată circula liber în toată casa pentru a oferi mai multă flexibilitate de urmărire a spațiului din interiorul casei. Pentru a face acest lucru, a trebuit să uzitam de cele mai bune tehnologii hardware și software pentru a crea ceva ce nimeni altcineva nu a mai creat înainte.
Confidențialitatea și securitatea sunt fundamentale pentru Ring și stau la baza fiecărui produs, caracteristică și serviciu pe care îl dezvoltăm. Ne gândim la confidențialitate în mod prioritar – de la caracteristicile și designul produsului, la modul în care un client folosește în cele din urmă acel produs în viața de zi cu zi.
Always Home Cam a fost construit acordând o atenție deosebită atât  ​​designului fizic, cât și modului în care este utilizată. Dispozitivul se conectează în bază și camera este blocată fizic atunci când este andocată. Camera va începe să înregistreze numai atunci când dispozitivul părăsește baza și începe să zboare pe una dintre căile prestabilite.
Când parcurgeți procesul de configurare și setați traseele de zbor preferate, vă asigurați că Always Home Cam va zbura doar acolo unde doriți să meargă. Nu poate fi controlată manual, asigurându-vă că va înregistra și vedea doar ceea ce este important pentru dvs.
Siguranța a fost, de asemenea, un aspect primordial avut in vedere la proiectarea camerei Always Home. Tehnologia de evitare a obstacolelor îi permite să evite obiectele neașteptate în timp ce se deplasează pe căile prestabilite, iar dimensiunile reduse, designul ușor și elicele acoperite îi permit să se deplaseze în siguranță în toată casa.
Viitorul securității întregii case este aici!
De-a lungul anilor, camerele s-au dovedit a fi benefice și o parte critică a oricărui sistem de securitate la domiciliu. Vrem să le facilităm clienților noștri controlul asupra securității caselor, păstrând în același timp confidențialitatea. Always Home Cam folosește tehnologii unice pentru a face acest lucru într-un mod în care nu a mai fost făcut până acum și este accesibil și ușor de utilizat pentru clienții noștri.
Cred că Ring Always Home Cam va schimba modul în care ne gândim la securitatea casei și este o dovadă a ceea ce se poate întâmpla atunci când continuăm să ne depășim limitele și să reunim cele mai bune tehnologii inovatoare și de design.
Viitorul este acum … bucurați-vă de a fi mereu acasă.
Ca și în cazul altor dispozitive aflate în acest stadiu de dezvoltare, Ring Always Home Cam nu a fost autorizat conform normelor Comisiei federale de comunicații. Ring Always Home Cam nu este și nu poate fi oferit spre vânzare sau închiriat, până la obținerea autorizației.