IT-ul capata o importanta tot mai mare in cadrul companiilor din Romania, in contextul in care managerii devin constienti de rolul semnificativ pe care il are aceasta functie in structura business-ului.

Venim in sprijinul companiilor cu o oferta completa de servicii IT, conceputa spre a substitui intreaga activitate a departamentului IT si chiar mai mult de atat. Rolul nostru este sa va eliberam de efortul si timpul pierdut cu rezolvarea problemelor IT, astfel incat compania dvs. sa isi poata atinge obiectivele de afaceri.

Echipa noastra include mai multe departamente in care fiecare membru actioneaza in scopul identificarii si rezolvarii problemelor reale din cadrul sistemului dvs. IT. Specialistii nostri va pot acorda consultanta, va pot avertiza din timp in legatura cu aspecte it importante ce pot aparea, pot efectua depanari, hardware/software, pot crea retele, configura servere, crea site-uri s.a. Putem chiar sa va promovam afacerea in mediul online pentru a contribui la dezvoltarea business-ului dvs.

Serviciile noastre sunt implementate de o echipa de specialisti IT, pregatiti sa raspunda tuturor solicitarilor, oricat de complexe sau diverse: de la solicitari de servicii helpdesk la consultanta IT complexa, de la mentenanta si reparatii de echipamente IT, pana la gazduire si promovare site. De asemenea, poti alege sa externalizati intreaga activitate IT catre echipa Rezolvit, capabila sa substituie cu succes si cu costuri reduse intregul departament IT

Pentru mai multe detalii contactati-ne!
Telefon: 0763 255 555

Contactati-ne!

Pentru orice problema aparauta sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati si unul dintre specialistii nostri se va ocupa de dumneavoastra in cel mai scurt timp posibi.

    Informatii de contact

    Pentru situatii de urgenta:

    0763 255 555

    24/7

    Vrem sa ne asiguram ca totul este perfect pentru dumneavoastra!